Få tilsendt den digitale udgave af OPI-Rapporten

Det er med stor begejstring, at vi kan sende dig resultaterne af halvandet års innovationssamarbejde mellem Aarhus Universitetshospital og EMENTO A/S. 

Rapporten, tager afsæt i en Offentlig Privat Innovationsaftale (OPI) mellem ovennævnte to parter. Projektet har vist et stort potentiale for at tænke i digital forløbskommunikation til patienter - til gavn for hospital såvel som patienter.

Tag endelig kontakt hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om projektet. God læselyst!


Privacy policy
Emento har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan kontakte dig angående vores produkter og tjenester. Du kan afmelde disse meddelelser til enhver tid. For mere information om, hvordan man afmelder, om vores praksis, og hvordan vi er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv, kan du læse vores Privatlivspolitik

Emento er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv, og vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til at administrere din konto og til at levere de produkter og tjenester, du har anmodet om. Fra tid til anden, vil vi gerne kontakte dig om vores produkter og tjenester, såvel som andet indhold, som kan være interessant for dig. Hvis du giver dit samtykke til, at vi må kontakte dig til dette formål, skal du sætte kryds ved "Jeg vil gerne modtage anden kommunikation fra Emento":